Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Wassily Kandinsky Schilderij 'Cirkels in een cirkel'

€405,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Reproductie volgens de Fine Art Giclée-methode rechtstreeks op kunstenaarscanvas en opgespannen op spanraam.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Wassily Kandinsky

De onderwijstaken van Wassily Kandinsky in het Bauhaus vereisten een gestructureerde presentatie van zijn theoretische werkprincipes. Deze vonden hun weerslag in het 9de deel van de 'Bauhaus-boeken', in 1926 gepubliceerd onder de titel 'Punkt und Linie zu Fläche'. In meer dan 200 pagina's legt Kandinsky de fundamenten van zijn schilderwerk uit en zet hij zijn logica achter kleuren en vormen uiteen, waarbij bijvoorbeeld het blauw wordt toegewezen aan de cirkel, het geel aan de scherpe driehoek en het rood aan het vierkant. 'Cirkels in een cirkel' ('Kreise in einem Kreis') uit 1923 is een voorbeeld van zijn ideeën over kleur- en vormharmonie. Reproductie volgens de Fine Art Giclée-methode rechtstreeks op kunstenaarscanvas en opgespannen op spanraam.
Origineel: olie op canvas, Museum of Art, Philadelphia.

Gelimiteerde oplage | 980 exemplaren | Certificaat | Ingelijst | Formaat 61 x 59 cm (H x B)

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen schilderijen, maar ook beelden en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€405,
00